ЈА САМ ДЕТЕ, ИМАМ ПЛАН, ТОЛЕРАНЦИЈА И ЉУБАВ ЗА СВАКИ ДАН

ByTijana Obrenić

ЈА САМ ДЕТЕ, ИМАМ ПЛАН, ТОЛЕРАНЦИЈА И ЉУБАВ ЗА СВАКИ ДАН

Дечија недеља је манифестација која се традиционално одржава почетком октобра месеца, а посвећена је промоцији дечијих права, њихове добробити и подстицању друштвене бриге о деци. Ова недеља има за циљ да скрене пажњу на права деце на образовање, здравље, сигурност, љубав и игру, и да подстакне друштвену одговорност према најмлађима.

У оквиру ове манифестације, у нашој школи су се организовале различите активности, као што су креативне радионице у сарадњи са родитељима, спортске манифестације, едукативне и забавне игре, изложбе, посета градској библиотеци и дружење са јунацима из цртаног филма и друге активности које афирмишу дечију креативност, образовање и партиципацију у друштвеном животу.

Овим активностима, наши учитељи су се потрудили да подстакну креативност ученика, подрже изградњу њиховог самопоуздања и одговорности, а истовремено да их подуче основним људским вредностима као што су емпатија, поштовање и солидарност. Школа се труди да кроз ове, и разне друге догађаје, ствара позитивно и подстицајно окружење у којем деца могу да се развијају, уче и буду подржана у сваком аспекту њиховог живота.

About the author

Tijana Obrenić administrator

Leave a Reply